ISO certificaten

ISO-gecertificeerde bedrijven voldoen aan de normen die zijn vastgesteld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO). Als organisatie wordt men getest op diverse vlakken zoals kwaliteitsmanagement, milieubeheer, informatiebeveiliging, gezondheid en veiligheid op de werkvloer. Van Moer zet zich steeds in voor verbeteringen op al deze vlakken.

ISO 9001

Een ISO 9001-certificering is een transparante vertaling van waar uw bedrijf voor staat: uw bedrijfsprocessen stroken met internationale normen en worden voortdurend verbeterd.

01

ISO 14001

ISO 14001 is de internationale standaard voor milieumanagementsystemen die verder gaat de reguliere wet- en regelgeving. Het draait om de implementatie van diverse milieuaspecten in een bedrijf. Denk aan een efficiëntere afvalbewerking, energiebesparing of optimalisatie van de grondstoffen.

02

Behoefte aan bedrijfskleding op maat?

Bij Van Moer bestelt u niet zomaar werkkleding. U bestelt wél het hoogste draagcomfort en de beste dagdagelijkse bescherming in lijn met uw bedrijfsidentiteit en uitstraling. Want een kwalitatief, creatief en duurzaam resultaat: dat betekent verder gaan. Verder dan een stof- of kleurkeuze. Met ons inhouse ontwerp, een doorgedreven bespreking en klantgerichte ontwikkeling van de pasvorm creëren we de bedrijfskleding waarmee uw medewerker klaar is om iedere werkdag het beste van zichzelf te geven.

Meer dan 100 jaar ervaring
in diverse industrieën