manier van aanpak

Wereldwijd dé referentie voor kwaliteit in bedrijfskleding.

Onze aanpak
in 5 stappen

Van Moer doet meer dan alleen werk- en bedrijfskleding opleveren. Onze medewerkers begeleiden u met hun gespecialiseerd advies, uitvoerige passie en veelzijdige ervaring uit verschillende sectoren. Als fullservice producent van werk- en bedrijfskleding spelen we met uw wensen en eisen en geven zo uw specifieke kledinglijn dat tikkeltje extra op vlak van veiligheid, comfort en creativiteit.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Verticale integratie draagt bij om onze nauwe en langdurige samenwerkingen met leveranciers en klanten in harmonie te laten evolueren met milieu en maatschappij.

Van Moer en zijn partners

Bij Van Moer gaat onze service héél ver. We garanderen kwaliteit, duurzaamheid, vernieuwing en veiligheid om uw werknemers te voorzien van aangepaste werkkledij. Dagelijks ervaren wij de kracht van verbondenheid met onze partners en klanten. Een boeiende ontdekkingstocht die ons iedere keer weer prikkelt en uitdaagt.

Ook partner worden?

Nood aan bedrijfskleding op maat?

Bij Van Moer bestelt u niet zomaar werkkledij. U bestelt wél het hoogste draagcomfort en de beste dagdagelijkse bescherming in lijn met uw bedrijfsidentiteit en uitstraling. Want een kwalitatief, creatief en duurzaam resultaat: dat betekent verder gaan. Verder dan een stof- of kleurkeuze.

Met ons inhouse ontwerp, een doorgedreven bespreking en klantgerichte ontwikkeling van de pasvorm creëren we de bedrijfskleding die met trots wordt gedragen door uw topteam!

Meer dan 100 jaar ervaring
in diverse industrieën

Werken bij Van Moer

Om onze klanten te ondersteunen streven we voortdurend naar toegevoegde waarde. Hoe? Door onder andere op zoek te gaan naar getalenteerde collega’s. Als Baanbrekende Werkgever biedt Van Moer ook nog eens een fijne werkomgeving!