assortiment

Uw medewerkers stralen iedere dag in de bedrijfskleding die wij samen met u hebben ontworpen. Dit draagt helemaal bij tot uw positief bedrijfsimago. Wij beschikken over een ruim assortiment en begeleiden u naar een geknipte kledinglijn. Wij gaan samen voor niets minder dan Fitted to Perfection. In het boeiende traject om tot de nieuwe kledinglijn te komen, adviseren wij u ook om de ecologische footprint zo beperkt mogelijk te maken. Hoe doen wij dat? Een uitgebreid netwerk aan bronnen zorgt ervoor dat u versteld zal staan van onze pioniersrol. Wij zorgen ervoor dat uw team duurzaamheid combineert met een aantrekkelijke uitstraling en prettig aanvoelende werkkleding. Maak kennis met alle troeven van onze standaardcollecties of van een uniek concept op basis van uw verwachtingen.

Bedrijfskleding
op maat

Onze vakkennis zorgt ervoor dat wij iedere medewerker gaan voorzien van prettig aanvoelende werkkleding. Een enorm breed aanbod van maatvoeringen zorgt ervoor dat iedereen comfortabel aan de nieuwe werkdag kan beginnen. Wij nemen u graag mee en begeleiden u om uw verwachtingen als klant helemaal waar te maken. Toont de risicoanalyse dat wij uw medewerkers dienen te voorzien van genormeerde werkkleding? Wij nemen deze uitdaging met heel veel ambitie aan en ontwikkelen met u een nieuwe kledinglijn. Deze nieuwe comfortabele kledinglijn wordt het visitekaartje van uw bedrijf die met veel trots door uw medewerker zal worden gedragen!

Standaard
collecties

Nauwkeurig en verfrissend, daar staan onze standaardcollecties voor. Een verrassend design met een evenwichtige mix van het gebruik van een stretch- of een circulair doek? Confectie zit in ons DNA! Ontdek ons breed aanbod van collecties zoals Healthcare, Cleanroom, Protective Workwear en meer.

Op zoek naar bedrijfskleding op maat?

Bij Van Moer bestelt u niet zomaar werkkleding. U bestelt wél het hoogste draagcomfort, de beste dagdagelijkse bescherming en duurzame kwaliteit in lijn met uw bedrijfsidentiteit en uitstraling.

Meer dan 100 jaar ervaring
in diverse industrieën