Lees alles over

ons verhaal

Wereldwijd dé referentie voor kwaliteit in bedrijfskleding.

Onze geschiedenis

Van Moer zag het levenslicht in 1922 in Mechelen. Dankzij de visie en het harde werk breidde Van Moer in 1998 uit in Nederland. Sindsdien profileert Van Moer zich als dé referentie voor werk- en bedrijfskleding in West-Europa. Vandaag de dag telt Van Moer een honderdtal werknemers in België en Nederland.

Een kantoor met
alles onder één dak

Ons Belgisch hoofdkantoor in Hulshout biedt alles onder één dak. In dit 9.500m² grote magazijn centraliseren we de verkoop en distributie naar onze klanten. Behoefte aan functionele kleding met PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) of een collectie industry, cleanroom of food? We bespreken de fundamenten hier op ons hoofdkantoor. Ook de styling, onderzoek & ontwikkeling van nieuwe stalen en producten voor onze op maat gemaakte workwear spelen zich af in Hulshout.

Niet vanuit ons confectieatelier maar vanuit onze jarenlange kennis en aanwezigheid op de gezondheidszorgmarkt, geven we ook kleding voor ziekenhuizen (cure), zorginstellingen (care) en Ok’s een krachtige fitting en uitstraling: van de medewerkers aan de receptie (hospitality) of het ziekenhuisrestaurant (food & catering) tot de onderhoudsmedewerkers en chirurgen in de OK. Dankzij onze diepgaande kennis weten we perfect aan welke eisen en normeringen deze healthcare kleding moet voldoen.

Nood aan bedrijfskleding op maat?

Bij Van Moer bestelt u niet zomaar werkkleding. U bestelt wél het hoogste draagcomfort en de beste dagdagelijkse bescherming in lijn met uw bedrijfsidentiteit en uitstraling. Want een kwalitatief, creatief en duurzaam resultaat: dat betekent verder gaan. Verder dan een stof- of kleurkeuze.

Met ons inhouse ontwerp, een doorgedreven bespreking en klantgerichte ontwikkeling van de pasvorm creëren we de bedrijfskleding waarmee uw medewerker klaar is om iedere werkdag het beste van zichzelf te geven.

Meer dan 100 jaar ervaring
in diverse industrieën

De 6 stappen naar professionele werkkleding

Van Moer ontwerpt, ontwikkelt en produceert uw kledingpakket op maat van uw bedrijf of organisatie. In 6 stappen voorzien wij uw bedrijf van comfortabele en duurzame werkkledij.

Werken bij Van Moer

Om onze klanten te ondersteunen streven we voortdurend naar toegevoegde waarde. Hoe? Door onder andere op zoek te gaan naar getalenteerde collega’s. Als Baanbrekende Werkgever biedt Van Moer ook nog eens een fijne werkomgeving!