Wie is wie?

Een complementair en ervaren team met een hart voor onze klanten. Met een grote passie en toewijding leveren zij een hele mooie bijdrage aan de missie en de visie van Van Moer NV. Samen zijn wij in staat om uw verwachtingen als klant te verwezenlijken. Dag na dag en dit al sinds meer dan 100 jaar!

An De Belder
Business development manager
In 2023 maakte An haar opwachting bij Van Moer. Pas aangeworven maar al ruim 20 jaar ervaring in sales, dus wat een potentieel voor Van Moer! Met haar servicegerichte en people oriented aanpak versterkt ze als business development manager het team van workwear in België. Net als bij haar eerdere jobs, haalt An energie uit het menselijke aspect van sales door het opbouwen van langdurige (sales)relaties en ervaart ze uitdaging in het contact met een waaier aan mensen & sectoren. Een sales-routinier in hart en nieren!
Arie Raymakers
Sales director
Arie geeft bij Van Moer het beste van zichzelf voor de verkoop van klantspecifieke bedrijfskleding in gezondheidszorg. Hij versterkt het team met z’n projectmatige aanpak en klantgerichte kijk op gepersonaliseerde werk- en bedrijfskleding. Dat kan ook moeilijk anders met meer dan 20 jaar ervaring & een diepgaande toewijding aan klanten die op zoek zijn naar vakkennis, vertrouwen en begeleiding bij de keuze van het kledingpakket dat naadloos aansluit bij hun wensen. Kwaliteiten die dus uiterst goed van pas komen als commercieel manager voor gezondheidszorg en accountmanager voor grote wasserijen & ziekenhuizen.
Chris Claes
Sales manager
De samenwerking met & ondersteuning van klanten, opvolging van een correcte uitvoering van klantdossiers, Belgische aanbestedingen opstellen: Chris is van alle markten thuis. Met zijn jarenlange ervaring in de textiel, industriële wasserij en ziekenhuissector weet hij als geen ander nieuwe opportuniteiten uit zijn mouw te toveren voor onze klanten. Kortom, Chris garandeert een vlotte gang van zaken voor klanten zoals industriële wasserijen in België, Duitsland en Zwitserland.
Katrien Van de Poel
Teamleader customer service
Al meer dan 20 jaar is Katrien actief bij Van Moer. Als teamleader customer service versterkt ze ons team met haar punctualiteit, klantgerichtheid en strategisch inzicht over binnenlopende en uitgaande orders. Van mails en telefonisch contact met het magazijn of het sales team binnen Van Moer, uiteenlopende vragen van de klanten tot het opstellen van offertes: ze neemt haar taak heel serieus en gaat voortdurend voor goede en vlotte resultaten. Lees: bij Katrien moet ’t vooruit gaan!
Meili Go
Sales manager healthcare
Toen Meili binnentrad in Van Moer, drukte ze meteen haar stempel. Logisch, als u weet dat ze de commerciële verantwoordelijkheid draagt voor bedrijfskleding binnen ziekenhuizen in Nederland, en in die vakgebieden een rijke werkervaring heeft. Als sales manager in healthcare werft ze nieuwe klanten en projecten aan, geeft ze presentaties en vertaalt ze deze naar nieuwe kledinglijnen die ze samen met het Van Moer-team ontwerpt, ontwikkelt en implementeert. Daarbovenop is ze de vaste contactpersoon voor ziekenhuispersoneel: van raad van bestuur tot verpleegkundige. Een rasechte creatieve duizendpoot dus.
Merel Nieuwenburg
Sustainability & Quality
Al meer dan 25 jaar is Merel actief in de productie-omgeving van Van Moer, met een focus op duurzaamheid in haar rol als MVO-manager. Haar specifieke kwaliteiten dragen bij tot het groter geheel: kwaliteit in de breedste zin van het woord. Hoe? Met buitengewone samenwerkingen & hoogwaardige producten met een lange eerste levensfase. Haar motto: door in te spelen op de veranderende wereld om ons heen, kunnen we voldoen aan de verwachtingen van onze klant.
Moniek Majoor- van Rijn
Business development
Moniek is bijna 20 jaar werkzaam in de bedrijfskleding als business development manager en mede verantwoordelijk voor sales en langdurige klantrelaties in de gezondheidszorg. Moniek geeft haar projecten stapsgewijs en toekomstgericht vorm. Ze haalt haar energie uit het werken met mensen en het realiseren van verbeteringen om de klantbeleving te optimaliseren. Ze is hierbij niet alleen gefascineerd door het DNA van het bedrijf, maar ontdekt ook voortdurend nieuwe marktkansen en legt slimme verbindingen tussen vraag & aanbod. Ze daagt iedereen hierbij uit, inclusief haarzelf.
Paul Slotboom
Sales manager
Met een werkervaring van twee jaar bij Van Moer, vervult Paul de rol van sales manager voor onze industriële klanten in Nederland. Hij bouwde eerder al expertise op bij andere dealers, producenten en industriële wasserijen in de werkkledingsector. De toewijding van deze gedreven teamspeler gaat ver. Zijn grootste voldoening haalt Paul immers uit het smeden van win-win situaties tussen Van Moer en al onze gewaardeerde klanten.
Philippe Swolfs
Sales director
Het hart van Philippe klopt voor alles wat verkoopstrategie en het behalen van bijbehorende doelstellingen uitademt. Maar als sales director motiveert en ondersteunt Philippe ook de bonte mix van Van Moer-talenten met een gezamenlijke drive en spirit. Gedrenkt in een cultuur van samenwerking gecombineerd met duidelijke verwachtingen en een open communicatie. Philippe vertrekt steeds vanuit de kernwaarden van Van Moer om een waardevolle verbinding met collega’s te maken. Want bruggen tussen verschillende afdelingen bouwen, dat is z’n ding. De collega’s uitdagen in algemeen belang is dat evenzeer.

Werken bij Van Moer

Om te voldoen aan onze klantenverwachtingen zet Van Moer NV volop in op Human Capital. Voortdurend merken wij innovaties op en passen deze toe in onze processen. In een voortdurende veranderende markt zijn wij ook steeds op zoek naar nieuwe talenten die verder kunnen bouwen aan de groei van Van Moer NV. Mede dankzij een interessant onboardingstraject – continue interne en externe trainingen, houden wij onze medewerkers up to date in de verschillende afdelingen. Zo laten wij iedere medewerker het beste uit zichzelf halen en bereiken wij een hoge voldoening bij onze medewerkers. Betere ambassadeurs als onze medewerkers zijn er niet te vinden.