Confectieateliers

Lange termijn partnerships zorgen ervoor dat wij kunnen vertrouwen op de kennis en nauwkeurigheid van partners. Samen streven wij dag na dag naar efficiëntie en optimalisatie van de bestaande samenwerkingen met deze partners. Eens er een jarenlange gezonde samenwerking is opgebouwd, is het voor eenieder comfortabel samenwerken. Weten wat wij van elkaar mogen en kunnen verwachten in een gezonde en goede verstandhouding. Op deze degelijke funderingen steunen wij al meer dan 100 jaar!

Lokale confectieateliers als Van Moer-collega’s

In Tunesië, Slowakije, Kosovo en Pakistan werken lokale confectieateliers als onze Van Moer-collega’s. Ze zijn verantwoordelijk voor de productie van kledingcollecties die overeenstemmen met hun sectorspecifieke expertise. Het totaalplaatje: een combinatie van klantspecifieke service, een persoonlijke aanpak, transparante communicatie en veel flexibiliteit.

We hebben al meer dan 30 jaar sterke relaties met deze confectieateliers. Bij Van Moer hechten we veel waarde aan het opbouwen van langdurige samenwerkingen met onze confectieateliers. Wij zetten helemaal in op regelmatige overlegmomenten en werkbezoeken. Zo waarborgen wij de hoge verwachtingen van onze klanten en leveren wij een afgewerkt kledingstuk af op maat van de klant zijn wensen!

Duurzame inspanningen

Van Moer is een groot bedrijf. Daarom voelen we ons gemotiveerd om de wereldwijde maatschappelijke uitdagingen aan te gaan. Van SA 8000 tot BSCI audits.

Van Moer kiest voluit voor goede & veilige arbeidersomstandigheden in de kledingindustrie en onderneemt diverse inspanningen om collecties te verduurzamen. Lees meer.

Meer dan 100 jaar ervaring
in diverse industrieën

6 confectieateliers

+ 2.000 medewerkers

1.450.000 kledingstukken per jaar

Ook nood aan
bedrijfskleding op maat?

Contacteer ons en we zien elkaar snel!