Oplossingen voor diverse

industrieën

Een samenwerking met Van Moer staat voor vertrouwen, duurzaamheid, vernieuwing en een persoonlijke aanpak. Een optimale totaalservice, daar gaan we uiteindelijk voor. We beginnen dus niet met ontwerpen zonder eerst goed na te denken over de wensen en noden van elke onderneming.

Cleanroom

Van Moer ontwerpt bedrijfskleding voor werknemers die dagelijks in een zeer zuivere en gecontroleerde werkomgeving functioneren.

Healthcare

Meer dan 25 jaar ervaring in het produceren van bedrijfskleding & textiel voor de zorgsector, dat kunnen we niet wegsteken.

Workwear

Rust uw werknemers uit met de gepersonaliseerde bedrijfskleding van Van Moer. Laat u adviseren door onze kennis van aangepaste basiskleding.

Food

Voor de voedingsindustrie creëert Van Moer werk- en bedrijfskleding die comfort en hygiëne perfect combineert.

Protective workwear

Onze topprioriteit? Dat is ervoor zorgen dat uw werknemers in alle omstandigheden veilig en beschermd werken.

Voor wie?

Van kant-en-klare basisstukken tot volledig op maat gemaakt: dankzij meer dan 100 jaar ervaring hebben we onze stempel gedrukt op aangepaste werkkleding in de professionele wereld van distributeurs, industriële wasserijen, overheidsinstanties, grote industriële bedrijven en retail.

  • Distributeurs
  • Industriële wasserijen
  • Overheidsinstanties
  • Healthcare
  • Retail

De 6 stappen naar professionele werkkleding

Van Moer ontwerpt, ontwikkelt en produceert uw kledingpakket op maat van uw bedrijf of organisatie. In 6 stappen voorzien wij uw bedrijf van comfortabele en duurzame werkkledij.

Op zoek naar
bedrijfskleding op maat?

Contacteer ons en we zien elkaar snel!