Duurzaamheid

Door vanaf de start dicht bij de (eind)klant te staan, transparant te communiceren en onze ervaring uit te spelen, kienen we een gedegen adviserend traject uit. En dat helpt ons om ieders maatschappelijk verantwoorde doelen te bereiken. Onze belangrijkste duurzaamheidpijlers vertalen we stap voor stap naar een betere wereld voor mens, milieu en bedrijfsvoering.

Dankzij nauwe en langdurige samenwerkingsverbanden met wasserij, klant en toeleveranciers verlagen we onze impact op het milieu en de maatschappij dus al jaren. Als lid van BSCI (Business Social Compliance Initiative) zet Van Moer zich samen met de confectieateliers volop in voor betere arbeidsomstandigheden wereldwijd.

Duurzaam ondernemen is diep geworteld in onze bedrijfscultuur.

Is de werk- en bedrijfskleding na langdurig gebruik versleten? Dan neemt Van Moer de oude kleding graag terug om ze verantwoord te recycleren. De basis voor onze werk- en bedrijfskleding zijn duurzame stoffen waardoor ieder kledingstuk hoe dan ook lang meegaat.

Dit vereist uitgebreide tests en het naleven van verschillende normen zoals ISO 9001 en ISO 14001. Duurzaamheid is zowel onze standaard als een ongoing proces dat we keer op keer verbeteren. Vraag dat maar aan onze duurzaamheidsmanager.

Behoefte aan duurzame
bedrijfskleding op maat?

Contacteer ons en we zien elkaar snel!