Werken bij

Van Moer

Om onze klanten te ondersteunen streven we voortdurend naar toegevoegde waarde. Hoe? Door onder andere op zoek te gaan naar getalenteerde collega’s. Als baanbrekende werkgever biedt Van Moer ook nog eens een fijne werkomgeving!

Onze troeven

We zetten in op bedrijfskleding die beschermt, voorzien is van een praktisch comfort en daarbovenop ‘ondernemingsproof’ is. Elke klant is gelijk aan een nieuwe uitdaging. Het vertalen van de bedrijfsidentiteit en functionele wensen in een stijlvol en praktisch kledingpakket vereist creativiteit en specialisatie.

Bij Van Moer komt u terecht in een dynamisch en toegewijd team dat vlot samenwerkt door de gemoedelijke bedrijfscultuur. De loyaliteit van onze collega’s is groot, hun ervaring en expertise dan weer breed. De reden dat collega’s graag bij Van Moer (blijven) werken, ervaart u tijdens uw eerste werkdag vanzelf.

We zijn immers sterk in maatschappelijk verantwoord ondernemen. We investeren daarbij niet alleen in het perfecte evenwicht tussen mens, milieu en economie maar ook in het talent van onze (toekomstige) werknemers. Een ruime waaier van gerichte opleidingen en doorgroeimogelijkheden bieden ieder teamlid gunstige perspectieven.