Onze doordachte

manier van aanpak

Wereldwijd dé referentie voor kwaliteit in bedrijfskleding.

Onze aanpak
stap voor stap

Duurzaam ondernemen heeft voor ons geen geheimen. Door vanaf de start dicht bij de klant te staan en onze ervaring uit te spelen, kienen we een gedegen traject uit. En die helpt ons om ieders maatschappelijk verantwoorde doelen te bereiken.

Dankzij nauwe en langdurige samenwerkingsverbanden met wasserijen, verdelers van werkkleding en klanten verlagen we ook onze impact op het milieu en de maatschappij al jaren. Als lid van BSCI (Business Social Compliance Initiative) zet Van Moer zich samen met de confectie ateliers volop in voor betere arbeidsomstandigheden wereldwijd. Duurzaamheid is zowel onze standaard als een ongoing proces dat we keer op keer verbeteren. Onze MVO manager gaat met een enorme drive op zoek naar efficiëntere en duurzamere alternatieve oplossingen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Verticale integratie draagt bij om onze nauwe en langdurige samenwerkingen met leveranciers en klanten in harmonie te laten evolueren met milieu en maatschappij.

Van Moer en zijn partners

Bij Van Moer gaat onze service héél ver. We garanderen kwaliteit, duurzaamheid, vernieuwing en veiligheid om uw werknemers te voorzien van aangepaste werkkledij. Dagelijks ervaren wij de kracht van verbondenheid met onze partners en klanten. Een boeiende ontdekkingstocht die ons iedere keer weer prikkelt en uitdaagt.

Ook partner worden?

Nood aan bedrijfskleding op maat?

Bij Van Moer bestelt u niet zomaar werkkledij. U bestelt wél het hoogste draagcomfort en de beste dagdagelijkse bescherming in lijn met uw bedrijfsidentiteit en uitstraling. Want een kwalitatief, creatief en duurzaam resultaat: dat betekent verder gaan. Verder dan een stof- of kleurkeuze.

Met ons inhouse ontwerp, een doorgedreven bespreking en klantgerichte ontwikkeling van de pasvorm creëren we de bedrijfskleding die met trots wordt gedragen door uw topteam!

Meer dan 100 jaar ervaring
in diverse industrieën

Werken bij Van Moer

Om onze klanten te ondersteunen streven we voortdurend naar toegevoegde waarde. Hoe? Door onder andere op zoek te gaan naar getalenteerde collega’s. Als Baanbrekende Werkgever biedt Van Moer ook nog eens een fijne werkomgeving!