Cleanroom

Van Moer ontwerpt bedrijfskleding voor werknemers die dagelijks in een zeer zuivere en gecontroleerde werkomgeving functioneren. Denk aan laboratoria en cleanrooms in farmaceutische sector of elektronicabedrijven.

Dankzij onze jarenlange ervaring met uiteenlopende vereisten ontwikkelen wij bedrijfskleding op maat. Compleet met uw specifieke vereisten omtrent steriliseerbaarheid, antibacteriële eigenschappen, eisen voor elektrostatische ontlading, poriën grootte en bewegingsvrijheid.

Comfort en veiligheid dienen als basis. Onze exclusieve ontwerpen – geïnspireerd op uw technische en functionele wensen – geven uw onderneming of organisatie daarbovenop een geheel eigen gezicht en uitstraling.

Behoefte aan bedrijfskleding op maat?

Bij Van Moer bestelt u niet zomaar werkkleding. U bestelt wél het hoogste draagcomfort en de beste dagdagelijkse bescherming in lijn met uw bedrijfsidentiteit en uitstraling. Want een kwalitatief, creatief en duurzaam resultaat: dat betekent verder gaan. Verder dan een stof- of kleurkeuze.

Met ons inhouse ontwerp, een doorgedreven bespreking en klantgerichte ontwikkeling van de pasvorm creëren we de bedrijfskleding waarmee uw medewerker klaar is om iedere werkdag het beste van zichzelf te geven.

Meer dan 100 jaar ervaring
in diverse industrieën