Steeds meer bedrijven claimen duurzaam te zijn, maar Van Moer is dat ook écht. Onze inspanningen om duurzamer, milieuvriendelijker en maatschappelijk verantwoord te ondernemen, worden daarom bekroond met het EcoVadis Gold-certificaat!

Wat is het
Ecovadis Gold-certificaat?

EcoVadis, het bedrijf achter het EcoVadis Gold-certificaat, analyseert bedrijven en kent ze een score toe op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De procedures zijn strikt en de lat ligt hoog. Maar ons puntenaantal? Dat ligt nog hoger: Van Moer scoort 74/100 op de EcoVadis Gold-analyse.

Een optimale, positieve
impact

Het succes van onze aanpak zit hem in het voortdurend verbeteren van onze duurzaamheidsprestaties op vlak van milieu, arbeids- & mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop.

Zo sturen we onze duurzaamheidsdoelstellingen continu bij om een optimale, positieve impact op het milieu en de samenleving te garanderen. Transparantie over procedures & resultaten is daarbij essentieel.

Een impactvolle manier

Van een verlaging van CO2-emissies tijdens het transport & energieaudits, duurzaamheidsrisicoanalyses & plaatselijke audits van leveranciers over duurzaamheid tot ethische maatregelen, flexwerken & trainingen: op een impactvolle manier nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op.