Healthcare

Meer dan 25 jaar ervaring in het produceren van bedrijfskleding & textiel voor de zorgsector, dat kunnen we niet wegsteken. Wij zorgen voor het perfecte concept op maat van ziekenhuizen, operatiekamers en zorginstellingen. Reken op de beste materialen en een constante kwaliteit, met oog voor de functionele vereisten van het werk, de hoogste hygiënische normen en de look & feel die onze klant wil overbrengen.

Zowel het verzorgend personeel, medisch personeel, onderhoudspersoneel, logistiek personeel, keukenpersoneel als medewerkers van de technische dienst zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor iedereen die hulp nodig heeft. Onze experts combineren hun jarenlange ervaring in productontwikkeling en brede kennis van materialen om deze medewerkers met veel trots te laten schitteren in hun outfits.

Van ruime zakken in een verpleeguniform en clean-air suits die voldoen aan de EN 13795. Van de WIP richtlijnen tot een weloverwogen accent op een uniform dat bijdraagt aan de warme sfeer van een zorginstelling: ons functioneel, comfortabel & modieus kledingpakket maakt snel duidelijk dat het voldoet aan alle klantwensen én ook nog eens de visuele identiteit van uw zorginstelling versterkt.

behoefte aan bedrijfskleding op maat?

Bij Van Moer bestelt u niet zomaar werkkleding. U bestelt wél het hoogste draagcomfort en de beste dagdagelijkse bescherming in lijn met uw bedrijfsidentiteit en uitstraling. Want een kwalitatief, creatief en duurzaam resultaat: dat betekent verder gaan. Verder dan een stof- of kleurkeuze.

Met ons inhouse ontwerp, een doorgedreven bespreking en klantgerichte ontwikkeling van de pasvorm creëren we de bedrijfskleding waarmee uw medewerker klaar is om iedere werkdag het beste van zichzelf te geven.

Meer dan 100 jaar ervaring
in diverse industrieën