Food

Voor de voedingsindustrie, zowel voor de bereiding als verwerking van (niet-)bederfelijke levensmiddelen, creëert en beschikt Van Moer over diverse collecties in zijn gamma. Wij beschikken over verschillende stoffen en stofkwaliteiten waarmee wij de voedingssector een oplossing op maat bieden.

Ons kledingpakket is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de DIN 10524 pakketten. We zijn bedacht op de hygiënerisiconiveau’s en stuwen uw hygiënische bedrijfsvoering zo tot nieuwe hoogten. Met onze werk- en bedrijfskleding voor de voedingsindustrie die voldoet aan de HACCP regelgeving richten we ons op de meest veilige en gezonde werkomstandigheden voor uw medewerkers in een food productieomgeving.

Behoefte aan bedrijfskleding op maat?

Bij Van Moer bestelt u niet zomaar werkkleding. U bestelt wél het hoogste draagcomfort en de beste dagdagelijkse bescherming in lijn met uw bedrijfsidentiteit en uitstraling. Want een kwalitatief, creatief en duurzaam resultaat: dat betekent verder gaan. Verder dan een stof- of kleurkeuze.

Met ons inhouse ontwerp, een doorgedreven bespreking en klantgerichte ontwikkeling van de pasvorm creëren we de bedrijfskleding waarmee uw medewerker klaar is om iedere werkdag het beste van zichzelf te geven.

Meer dan 100 jaar ervaring
in diverse industrieën