Protective workwear

Bij Van Moer is het een basisvereiste dat de werk- en veiligheidskleding perfect past en comfortabel draagt. Alleen zo kunnen uw werknemers het beste van zichzelf geven op de werkvloer. Maar onze topprioriteit? Dat is ervoor zorgen dat uw werknemers in alle omstandigheden beschermd zijn tegen de risico’s waarmee zij dagelijks in contact treden en veilig hun dagtaak kunnen vervullen.

Voor iedere functie ontwerpen we bedrijfskleding die de juiste bescherming biedt en voldoet aan de functionele vereisten van het werk. Elektrostatisch, fluorescerend of beschermend tegen chemische risico’s, de gevaren van lassen, extreme kou of nat weer? Dankzij onze diepgaande expertise weten we perfect aan welke eisen en normeringen uw kleding moet voldoen zodat uw bedrijf maximale ruimte krijgt om te ondernemen.

Uw personeel verdient bescherming maar ook uw product en/of productieproces stelt eisen naar veiligheid. Reken ook daarvoor op Van Moer. Onze kennis is toepassingsgericht en we denken graag in oplossingen. Bedrijven uit diverse sectoren, metaalindustrie, chemische industrie, wegenwerker doen al vele jaren beroep op ons om hun medewerkers optimaal te beschermen tijdens de uitvoering van dagactiviteit.

Normeringen

Werk- en bedrijfskleding heeft normeringen nodig, want enkel als draagcomfort en veiligheid fuseren, creëren we gecertificeerde kleding die dagelijks bescherming biedt tegen diverse factoren zoals weersomstandigheden, hoge of lage temperaturen, chemische stoffen of andere risico’s.

Nood aan bedrijfskleding op maat?

Bij Van Moer bestelt u niet zomaar werkkleding. U bestelt wél het hoogste draagcomfort en de beste dagdagelijkse bescherming in lijn met uw bedrijfsidentiteit en uitstraling. Want een kwalitatief, creatief en duurzaam resultaat: dat betekent verder gaan. Verder dan een stof- of kleurkeuze.

Met ons inhouse ontwerp, een doorgedreven bespreking en klantgerichte ontwikkeling van de pasvorm creëren we de bedrijfskleding waarmee uw medewerker klaar is om iedere werkdag het beste van zichzelf te geven.

Meer dan 100 jaar ervaring
in diverse industrieën