Workwear

Rust uw werknemers uit met de gepersonaliseerde bedrijfskleding van Van Moer. Dankzij ons omvangrijke productportfolio zorgen wij ervoor dat elk personeelslid aan z’n werkdag begint met een veilige en functionele werktenue. Laat u adviseren door onze kennis en kies voor comfortabele werkkleding die fijn aanpast.

Broeken, vesten, stofjassen, overalls of bretelbroeken? Ontdek een selectie van werkkleding op basis van iedere behoefte van de drager, ondanks de bedrijfsgrootte of de industrie. Onze materialen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en basiskwaliteiten. Van polyester/katoen, katoen/polyester, tot inherente stoffen – wij luisteren graag naar uw wensen en begeleiden u naar een comfortabele invulling van uw verwachtingen! Een absoluut innovatief samenspel van comfort en veiligheid.

Op zoek naar bedrijfskleding op maat?

Bij Van Moer bestelt u niet zomaar werkkleding. U bestelt wél het hoogste draagcomfort en de beste dagdagelijkse bescherming in lijn met uw bedrijfsidentiteit en uitstraling. Want een kwalitatief, creatief en duurzaam resultaat: dat betekent verder gaan. Verder dan een stof- of kleurkeuze.

Met ons inhouse ontwerp, een doorgedreven bespreking en klantgerichte ontwikkeling van de pasvorm creëren we de bedrijfskleding waarmee uw medewerker klaar is om iedere werkdag het beste van zichzelf te geven.

Meer dan 100 jaar ervaring
in diverse industrieën